TAKE THIS HEART

Plats: Skogsmiljö

Miljö: Utomhus (enligt överenskommelse)

Syfte: Att skapa ett par olika bilder utifrån mina skisser. Bilden är ett s.k. realistiskt fotomontage bestående av flera bilder som sammanfogas och skapar en alternativ verklighet med en hel del redigering i Photoshop.

 

Beskrivning: Jag har en vän som kom på denna fotoidé för en tid sedan. Den är både makaber och vacker i sig.

Jag tänker mig en bildserie där modellen står med ett hjärta i sin hand som droppar blod. Hon håller det i sina båda händer och håller det framåt mot betraktaren av bilden. Mitt i bröstet finns ett hål där hjärtat tagit ut. Detta görs digitalt men blod och färg kommer behöva appliceras direkt på plats på kroppen. Hon är naken i både bildlig talan och som person då hon ger sitt hjärta till någon okänd. Jag har två hjärtan (ett i reserv) från en vän som är jägare, blodet är teaterblod.

Har du egna idéer och vill utveckla idén så är det bara spännande att höra det. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, men ska vara självsäker och trygg i dig själv. Det är bra om du har ett brinnande engagemang och bara älskar att posera och vara med på bild! Du ska ha fyllt 18 men kan självklart vara äldre.

Jag vill i den mån det går, få till en dokumentär känsla som om jag inte är på plats egentligen. Det betyder att jag vill att du tänker bort mig och blir ett i sessionen förutom då jag ber dig titta in i kameran. Vi skapar tillsammans några vackra drömska bilder och låter fantasin flöda.

 

Krav: Fördomsfri, lättarbetad, nakenfotografering

Inte mina egna bildexempel

  • Tumblr Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Flickr Social Ikon