FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });
 
modell, gravid, underkläder, lättklätt, bodypositive, tfp,

Här kan du se vad kunder har sagt om mig och mitt fotogarefrande. Läs eller lämna din egna recension.   

Äldre recensioner

Vad gäller referens från vår sida vill vi framföra följande:

 

Ett vänligt och avslappnat men samtidigt professionellt bemötande från första stund gjorde att vi kände att vi funnit vår bröllopsfotograf. Bemötandet vill vi mena är A och O för att man ska kunna känna sig avslappnad vid fotograferingen och det var precis så som vi kände oss. Vi upplevde vidare att vi fick vara med mycket vid framtagandet av våra bröllopsbilder, vilket också var något som vi eftersökte. Det faktum att Mattias vill lyfta fram det naturliga i bilderna och fånga de känslor som frambringas av människorna på bilderna var också något som passade oss. Under själva bröllopsdagen togs många otroligt vackra bilder och vi kunde inte vara nöjdare. Att vi sedan fick samtliga bilder som vi kan välja och vraka ifrån och sedan framkalla på det sätt som passar oss bäst är något som vi uppskattar. Behöver vi en fotograf vid ytterligare tillfällen vet vi vem vi ska vända oss till. Vi kan således framföra våra varmaste rekommendationer för Mattias. Det är en mycket duktig fotograf som vi vill framföra ett stort tack till för att han på ett exemplariskt sätt har förevigat vår lyckligaste dag i våra liv.

 

Hoppas det räcker. Det kom i vart fall från hjärtat:)

 

Ha de!

 

Mvh Marie och Niklas

 

Mattias är en jätteduktig fotograf, han är mycket duktig på det han gör. Jag känner mig trygg tillsammans med honom under fotningen. Snabba svar och bra kontakt. Kommer definitivt att foto tillsammans med Mattias igen.

 

Ida Andersson

 

 

 

Du är en bra fotograf som man känner sig trygg med.

Och du tar bra bilder.Och jag står gärna modell fler gånger

 

kram Steffi Westberg

 

 

 

Det kändes lite konstigt till en början för mig eftersom jag aldrig tidigare varit nakenmodell men spänningen släppte ganska fort. Mattias är ett proffs. Han får det kännas naturligt, lätt, avslappnat och roligt under plåtningen! Hade gött!

 

Johanna Lembke

 

Att jobba med Mattias tycker jag är enkelt och smidigt på alla sätt. Snabba mailsvar och all kontakt innan plåtningen flöt väldigt bra. Under plåtningen hade jag utrymme att vara kreativ vilket bidrog till att det blev väldigt roligt.

 

Jag gillar Mattias tanke om alla kroppars lika värde .

 

Maja Engström

 

 

Referens.

 

Jättelätt att fota med, öppen och trevlig! Skulle absolut kunna tänka mig att arbeta med Mattias igen. Många roliga, smarta och intressanta projekt som jag helt klart skulle vilja delta i. Mycket seriös i sitt arbete!

 

//sara norrman  :)

 

När jag först tog Kontakt med Mattias så var det för att jag var intresserad av hans olika sessioner. Då jag själv oftast befinner mig bakom kameran, så blev jag sugen på att prova något nytt. Jag fick svar, och skickade över lite olika bilder för ”bedömning”. Redan från första början så har jag känt mig trygg i det hela, samt att det är väldigt tydligt att Mattias lyssnar på vad jag vill/tycker och vad jag har för idéer. Han har gett mig olika förslag, men hale tiden varit tydlig i att jag endast skall göra det jag känner att jag vill och klarar av! Nu har vi fotat en studioplåtning ihop och jag ser definitivt fram emot nya plåtningar tillsammans med Mattias! Han är en suverän fotograf, men även en bra coach som utstrålar trygghet. Jag är en ganska blyg tjej, men efter ca en halvtimma var jag knappt medveten om omgivningen!

 

Det var mina ord om Mattias Åström

 

//Ellinor Dahlin

Jag är glad att jag gick till just dig för att göra det här!

 

Sitter precis och tittar på mina bilder och är ruskigt stolt över mig själv, att jag vågade!

Du gjorde det hela väldigt lätt och avslappnat. Du är extremt lätt att ha att göra med.

 

Tusen tack för en upplevelse utan dess like =)

 

Kommer definitivt vända mig till dig för framtida fotograferingar.

 

Jenna

 

Jag tyckte att Mattias var en otroligt bra fotograf. Han var positiv och mycket lärorik, han visste hur en modell skulle få fram sitt bästa jag och var mycket hjälpsam då man hade slut på ideér. 

 

Jag tyckte att fotograferingen var jätterolig och jag vill gärna ta mer foton hos Mattias. 

 

Vi blandade in saker i bilderna som ett "paraply" och en stol. Det gjorde att bilderna såg mycket mer händelserika ut.  Bilderna blev underbara. Jag är mycket nöjd över hans arbete med bilderna.

 

Vendela Bergström

 

Jag fotograferades hos Mattias den 21/6, och var i början ganska nervös inför fotograferingen.

Men den nervositeten släppte direkt när jag började prata med honom, då han var väldigt social och trevlig, och verkligen visade att han visste vad han gjorde. Det var väldigt kul och lärorikt att bli fotograferad av Mattias, han fungerar bra bakom kameran, är väldigt kreativ och hjälpsam då jag själv hade slut på idéer!

 

Jag skulle gärna vilja fotograferas hos Mattias igen, och jag rekomenderar honom starkt!

 

Emilia Carleson

 

Jag har alltid varit lite fotointresserad och har alltid velat men har aldrig lyckas kommit fram till någon plåtning.

Alla jag kollade på kostade runt 6000 kr det hade inte jag råd med.

Först visste jag faktiskt inte att Mattias var en fotograf när jag hade honom på min msn.

Men sen så såg jag en länk till en hemsida och ja kollade och blev jätte glad!

 

Men fortfarande visste jag inte riktigt... var ju lite läskigt för mig samtidigt som spännande... så jag tänkte på saken.

Sen så började Mattias berätta att han skulle ge ut gratis portfolioplåtning och jag blev skitglad!

Han var så trevlig och det gav det där lilla extra att man vågade. Han gav klara instruktioner så som innan plåtning som på plåtningen. Jag hade det jätte roligt han hade humor och det ska man ha som fotograf enligt mig, man fick massa energi och man gjorde verkligen allt!

 

Jag skulle gärna fota mig hos honom igen.

 

Gabriella Tangfelt

 

 

Det var jätteroligt att bli fotad av dig Mattias och man kände sig bekväm under fotningen.

Det var värt att åka från Göteborg till Norrköping för att bli fotad av dig som är så duktig och rolig.

Jag hoppas verkligen du kan fota mig igen.

 

// Linda Krantz

 

 

Du är en duktig och professionell fotograf med mycket fantasi vad man kan skapa och förmedla med ett foto, du lyssnar på mina ideer och har själv många ideer. Jag tycker du är duktig på redigering och har utvecklas inom det med strålande fart!! Jag känner mig trygg och bekväm i min roll som modellobjekt bakom din kamera och med dig som fotograf, jag blir alltid nöjd med de resultat vi skapat.

 

Camilla Westberg

 

Jag kom först i kontakt med Mattias och hans bilder på bildagboken. Jag ramlade in på hans sida och började kommentera hans bilder och fick vänliga och roliga svar tillbaka. Efter ett tag la jag till hans Msn och vi började prata där, han var en skön person att prata med, men när han frågade om jag någonsin funderat på att vara modell så höll jag på att ramla av stolen :P

Men jag gav det en chans och efter att ha pratat om det mycket,  så träffades vi till slut för en plåtning.

 

Vi skulle plåta ”nature calls” och den plåtningen innehåller nakenbilder och det gjorde mig såklart nervös. Men så fort jag mötte Mattias, som hade åkt enda till Örebro för att träffa mig, så kände jag mig genast lugn och trygg. Vi åkte omkring ett bra tag för att hitta ett bra skogsparti att plåta i och hela tiden satt vi och småpratade och det kändes helt naturligt.

När vi väl hittat ett bra ställe och satte igång så fick Mattias att känna mig helt lugn och trygg, trotts att vi var helt ensamma i skogen. Inte ens när jag klädde av mig för nakenbilderna kändes det speciellt jobbigt, han var väldigt smidig av sig och vände sig om som en riktig gentleman medans jag klädde av mig.

 

Så jag rekommenderar verkligen Mattias, han är en härlig, lugn och trygg person som fick mig att känna mig vacker och bekväm.

 

Sarah Jonsson

 

Först åkte ja och min mamma och låssas pappa Bosse och Zacke till Norrköping från Kalmar, det tog ett par timmar. Vi kom tidigt till norrköping så vi åkte och fikade lite innan. Jag sminkade mig lite på cafét och fixade till håret lite, sen bar det av till byggnaden där ja skulle fotograferas. Vi kom dit innan Mattias, men han dök upp kort där efter. Han hälsade på oss och sen sa ja hejdå till mamma och Bosse som åkte iväg någonstans i Norrköping. Jag och Zacke och Mattias gick in i byggnaden.

 

Mattias bjöd Zacke och mig på lite varm choklad som vi fick ta ur en automat. Sen klädde ja om till de kläderna ja skulle ha först. Mattias va väldigt snäll och fick mig att slappna av efter ett tag, men va lite nervös hela tiden, de va ju faktist min första fotografering. Mattias visade mig lite poser som ja skulle göra, vilket underlättade det hela väldigt mycket! Zacke var med under hela fotograferingen, ja kände mig trygg över att ha honom där. Jag gjorde några klädombyten och ja tyckte det va kul att bli fotograferad. Efter fotograferingen kollade ja på bilderna och tyckte de va jätte fina! Jag tyckte att Mattias skötte allt snyggt och bra under fotograferingen.

 

Kram / Tessan

När jag först tittade på Mattias hemsida så var det helt enkelt en rolig grej, jag har velat ta modellkort en längre tid men inte riktigt vågat ta steget, dels av rädsla för att jag skulle vara stel som en pinne men också för att fotografen skulle se ner på mig, att jag helt enkelt inte skulle vara tillräckligt bra.

 

Något hos Mattias fick mig att våga ta steget och skicka iväg ett mejl till honom som han snabbt svarade på, det var något som jag blev chockad men ändå så glad över, att han svarade så postitvt och engaerat utan att ens ha sett mig på kort innan. Kanske var det just därför som jag bestämde mig för att åka till Norrköping och leva ut min hemliga dröm. Efter endast en vecka så hade planen blivit verklighet, eftersom jag ville ha mina bilder klara tills julafton så blev det snabba ryck och kanske var det bra då min nervösa sida inte hann påverka mig förän jag stod utanför dörren, det var nu eller aldrig. Med darrande röst ringde jag till Mattias för att han skulle komma och öppna åt mig och min kompis (som var med som moraliskt stöd), efter ett fast handslag så blev min puls lugnare och Mattias tog bilder på mig som jag aldrig hade vågat drömma om.

 

Det är inte lätt att komma som ny till en studio för att fotograferas och speciellt inte när man ska klä av sig kläderna, men med Mattias kände jag mig lugn direkt och det dröjde inte alls länge förän jag fick ett stort förtroende för honom. Jag som nybörjare kan inte ha varit alldeles lätt att jobba tillsammans med och även om mitt poseande kanske var världelöst så fick Mattias mig att känna mig som en riktig skönhetsmodell, så mycket att jag t.o.m kunde låtsas att jag var en av de där trådsmala tjejerna i Top Model. Enligt mig så är Mattias den perfekta fotografen, man känner sig trygg hos honom och hans bilder blir fantastiska!

 

En enda sak till vill jag säga, och det är; Tack så jättemycket Mattias för alla dessa fina bilder! Jag hoppas att det kommer bli ännu fler i framtiden.

 

Mvh Madelene Liljegren

 

 

Jaa vad finns det att säga om dig... Första gången vi träffades för att fotas så var det så illa att vi kom inte innanför dörren. Dörrkoden funka inte. Men det gjorde nog situationen lättare på något sätt. Det ja tycker är bra med Mattias är hans kort/foton. Han kan fota! Har en mycket trevlig, positiv, humor och personlighet. En lättsam person att jobba med eller för. 

Tar både imot ideer men oxå ger ideer. Jag har varit hos Mattias 2 ggr varav en gång var jag ensam. Honom behöver ni inte vara rädda eller oroliga över för han är helt enkelt ett proffs och sköter situationen därefter. Jag ska dit i morgon igen.

 

Han är jättetrevlig! Han har humor, är skämtsam men är andå seriös.

Mattias är  EN KANONERS FOTOGRAF som jag rekommenderar SKARPT

 

MVH Diana

 

 

Jag tycker att det var riktigt roligt att fota med Mattias. Han var väldigt lugn och man kände sig trygg även när man tog underklädesbilder och så. Vi började med att fota lite vardaglig stil, sedan underkläder och till sist lite topplessbilder, fast utan att visa något. körde 2 ombyten av varje ungefär. Man fick väldigt mycket utrymme att hitta på saker själv, vilket för min del var positivt. Gillar det jag har sett av resultatet såhär långt också! Kommer definitivt vilja fota med honom igen.

 

//Linda Björkström

 

Mattias är en duktig fotograf, jag kunde känna mig trygg och han lyssnade på mina idéer. Resultatet blev många fina bilder. Jag tycker att Mattias efter fotograferingen har varit lite dålig på att meddela mig om vad bilderna har används till. Som modell vill man, för det mesta, gärna veta vilka bilder som kommer användas till vad, hemsidor och liknande. Så fort jag har nämnt något som är fel så har han givetvis fixat det. Annars måste jag nog säga att det mesta sköttes professionellt vid själva plåtningen. Det var ett tag sedan nu, men vad jag kommer ihåg så var allt färdigt när ja kom, inget ljus som behövde ändras eller något. Jag har i det hela varit mycket nöjd!

 

Med vänlig hälsning Ida

 

När jag tog kontakt med Mattias via mail och beskrev vad jag var ute efter för slags fotografering kändes det precis som Mattias förstod direkt vad jag var ute efter.

Han kändes väldigt trygg och bekväm, någon som man kan lita på.

Hans hemsida hjälpte till en hel del också vid valet då det känns tryggt att veta lite grann om den som ska stå bakom kameran.

Jag hade med mig min syster vid fotograferingen (man bör alltid ha någon med sig oavsett hur bra känsla man har och dels för din personliga trygghets skull framför kameran så du kan slappna av bättre.) Redan vid handslaget med Mattias visste jag att jag hade valt rätt och att jag skulle kunna känna mig bekväm med honom under fotosessionen.

Mattias är väldigt professionell i sitt sätt och duktig på att få en att slappna av och jag vart väldigt nöjd med mina bilder som vart väldigt smakfulla och svartvitt sensuella (kan man skriva så??? du vet ju vad jag menar.), precis så som jag ville ha dem.

Det kan dock vara bra som sagt att ha någon med sig som står i bakgrunden, fick för mig att det kanske inte alltid är så lätt för den som fotograferar att alltid se/veta vad som blir bäst. Min syster hade många goda råd och tillsammans med Mattias så vart det som sagt en cd-skiva med många bilder som jag kommer att bära med mig resten av livet och känna mig stolt över.

 

Therese Karlsson

 

Jag tycker att Mattias är en trevlig och även rolig person. Det tycker jag är väldigt viktigt att fotografen har humor och som sagt det har han. Han är väldigt skicklig som fotograf, har många bra ideér och vet hur han ska utföra dem."

 

Myrtel Lindström