Födelsedag och gästbloggare

Idag fyller jag år och kan lägga ytterligare ett år bakom mig av nya erfarenheter, bra konserter, härliga naturupplevelser och en massa spännande möten med både nya och gamla vänner. Det ska bli spännande att se vad mitt 44:e år har att erbjuda...


En rolig grej som drar igång nu med buller och bång är min blogg med Gästskribenter. Det har varit så många som har hört av sig och som vill vara med och skriva inlägg och det är så kul. Jag ser verkligen fram mot att läsa alla olika inlägg.


Vill du vara med kanske? Läs mer här i så fall.

En helt vanlig dag på jobbet

20 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

vem är Pinkiis? Vad gör hon här?

Jag kommer att börja med vem jag är. Jag Kallas för Pinkiis och är ifrån Kalmar, är cosplayare, modell, skapar smycken, är personlig assistent, och är väldigt intresserad utav modet Lolita, som är ifr

  • Tumblr Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Flickr Social Ikon