B & B

Hej kära följare övriga läsare. Hoppas allt är bra med er trots de märkliga omständigheterna? Nej jag har inte dragit igång ett Bed & Breakfast men jag har precis startat en Butik online. Du kan köpa de flesta av mina bilder och i ett stort utbud. Allt ifrån utskrifter, inramningar, canvas till muggar, väskor och T-shirt m.m.


Det andra B:et står för Blogg. Jag har eftersökt gästbloggare till min sida och har fått flera som anmält sitt intresse. Det är så kul och inspirerande och jag ser fram mot att läsa alla fina inlägg. Du har väl inte missat Jannica Honey´s blogginlägg? Men vet du, jag vill gärna ha fler gästskribenter. Min dröm är ju att få det här till ett slags litet community med kreativa personer. Så känner du dig nyfiken, vet du om någon annan?


Ta tillfället i akt och var med. Tillsammans gör vi något bra!


Jag ska även nämna att jag har en ny lite skrämmande och vacker fotoidé som jag kallar Gas.

Kolla in den vett jag....11 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Sweet Lolita

Vad är Sweet Lolita? Det är ett mode grundat i Asien, Japan på 1990-talet. Inspirerat ifrån olika tidigare stilar, som Rococo och viktorian perioden. Under åren som gått har modet spridit sig över hel

vem är Pinkiis? Vad gör hon här?

Jag kommer att börja med vem jag är. Jag Kallas för Pinkiis och är ifrån Kalmar, är cosplayare, modell, skapar smycken, är personlig assistent, och är väldigt intresserad utav modet Lolita, som är ifr

  • Tumblr Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Flickr Social Ikon