top of page
Banner HMS5.jpg
ma silhouette.jpg

OM MIG

Mitt namn är Mattias och fotografering är något som finns i släkten. Mina morföräldrar fotograferade och min mormor arbetade som retuscherare på den gamla goda tiden då en bild var en analog process. Min pappa fotograferade och framkallade i mörkrum så det är kanske inte så konstigt att jag älskar fotografering. Jag har ingen högskoleutbildning inom fotografi men har läst väldigt många böcker i ämnet och är självlärd.

I nästan sju år drev jag må-foto som ett företag men valde i mars 2016 att lägga ner företagsbiten. Idag drivs ma-foto som en hobbyverksamhet men återigen försöker jag sälja vissa tjänster och bilder men utan större vinstsyfte.

 

Egentligen rör jag mig inom 4 huvudområden. Djur och natur, människor, nakenfotografering och konsertfotografering. För mig handlar det om att fånga det jag tycker är vackert och viktigt att dokumentera och kommunicera till beskådaren. När det gäller de personer jag fotograferar så är det viktigt för mig att det är en person bakom med tankar och ideér och en egen historia. Jag är alltså inte intresserad av att enbart lyfta fram "modeller".

Läs mina syften för att få en mer rättvis bild av mig eller mina bilder!

Foto: Sabina Andersson

Allt arbetet inom ma-foto sker på ideell basis och sällan handlar det om att

ta betalt för såväl fotograferingar som skrifter m.m. (med undantag av webshop). 

Vill du visa ditt stöd, eller sponsra mig går det bra via paypal. Tack!