MITT SYFTE

Jag vill fånga mångfalden, och främja den vanliga människan, det är egentligen mitt huvudsyfte. Jag ser gärna en mer oerfaren modell, som kanske skiljer sig från mängden av medias bild av skönhet. Varför begränsa sig när man kan fotografera alla som verkligen vill och älskar att stå framför kameran oavsett kön, sexuell läggning, utseende, kulturell- & social bakgrund. Mitt syfte är att sprida och dela min fotografiska konst, att kunna visa upp det jag tycker är vackert eller viktigt. Jag fotar alltså både för att dokumentera och för att kommunicera med beskådaren.

I samtliga av mina framtida sessioner är jag mer intresserad av människan som medverkar och dennes liv och erfarenheter. På något vis vill jag att det syns i bilderna på något vis. Det kan vara via miljö, rekvisita eller bara ett känslointryck. Ju mer du är beredd att ge av dig själv ju intressantare bilder. Tänk en blandning av dokumentärt foto och modellfoto, beroende på idé. Tillsammans kan vi förändra världen och synen på orättvisor, hat och annat i samhället.

Jag är medveten om att vissa, bilder kan uppfattas "ytliga" och kanske typiska för en s.k. flickfotograf men då ber jag dig åter igen läsa på om mig, ta hänsyn till personernas integritet och tänk till en gång till. Det finns något mer i bilderna än det du först ser.

I samband med det kan jag passa på att nämna mitt öppna sinne och intresse för nakenhet. Jag tycker att allt för många har en skev, fördömande inställning till nakenhet, det mest naturliga och gemensamma vi alla har. Själv ser jag människokroppens ALLA former som något vackert och inte alls enbart som sensuellt och erotiskt.