JAG JAG JAG!

Plats: Beroende på idén

Miljö: Autentisk/arrangerad

Syfte: Jag vill förändra världen och belysa det jag tycker är viktigt.

 

Beskrivning: Alla har vi något att berätta. Alla har vi upplevt saker som formar oss till de vi är. Vissa saker har på något sätt varit avgörande för hur vi idag tycker och tänker om saker. Aldrig tidigare har vi kommit så långt när det gäller jämställdhet, fattigdom om kunskap, men det känns även som om världen är orolig och mycket mer måste göras. Jag är övertygad om att det i slutänden kommer till hur vi förstår och agerar mot varandra och vår miljö om vi ska komma vidare, oavsett politik, religion och kultur så måste vi samarbeta.

Du som medverkande har en idé om något som du tycker att du vill belysa utifrån ditt liv och dina erfarenheter. Här finns inga rätt och fel men bilderna kan bli utelämnande för dig som person så fundera på OM du vill och är redo för din idé och fundera sen på hur du vill framställa bilderna på bästa sätt. Kanske tänker du att inte din tanke och erfarenhet är viktig och att ingen annan är intresserad av den. JO tänker jag. Alla har vi något att berätta och det är upp till dig och mig att få det synligt i bilden/bilderna. Till bilden eller bilderna vill jag gärna skapa en enkel text utifrån din berättelse. 

 

Jag personligen är svag för fördomar i vår mediala tid vi lever i. Människor dömer varandra på extremt lösa grunder. Jag känner även starkt för rörelsen bodypositive och tycker det är galet att media retuscherar bilder som våra unga tar för verklighet. Att få vara den man är oavsett könstillhörighet, kultur, religion och annat måste vara ok. Andra ledord för min del kan vara psykisk ohälsa, utanförskap, främlingsfientlighet, feminism, sexuell läggning, social status, sexuella avvikelser, orättvisor och mycket mer. Det underlättar såklart om vi har någorlunda lika tänk men jag är öppen för det meste och vill gärna höra just din idé.    

                                                                            KOM IGEN NU! NU FÖRÄNDRAR VI VÄRLDEN!

 

Krav: Att du är bekväm framför kameran, redo att stå för din idé på bild och att bilderna får publiceras.  

Självklart skriver jag alltid kontrakt så DU kan påverka vad som sker med bilden/bilderna.

  • Tumblr Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Flickr Social Ikon