BOKA MIG

Du boka mig för fotografering i olika sammanhang i mån av tid. Jag fotograferar både i studio, utomhus eller på andra platser om

så önskas. Hör av dig till mig med just dina önskemål och tankar. Kom ihåg att priset kan komma att variera beroende på uppdrag och bildantal samt att eventuell resekostnad kan tillkomma. Samtliga priser faktureras via Frilans finans. 

Grundpris per påbörjad timme: 1250:- (exkl. moms)

Studiofoto: 1500:- (exkl. moms) 

(ca. 1-1,5 timmes foto. Samtliga bilder får en grundredigering) Du står för smink, kläder och eventuell rekvisita. 

Utefotografering/På annan plats: 1800:- (exkl. moms) + 45:-/mil 

(ca. 1-1,5 timmes foto. Samtliga bilder får en grundredigering) Du står för smink, kläder och eventuell rekvisita.

Redigering: Vill du ha något extra som ett montage eller någon speciell effekt? Prata med mig så kommer vi överens om något pris.

TFP - Time Fot Photo. Gratis (1-2 timmar foto i studio eller överenskommen plats. Syftet med TFP är att vi kommer överens

om en av mina egna bildidéer eller om du har en egen bildidé att sälja in. Du fyller i mitt samtycke och så kör vi helt enkelt.  

* BILDURVAL Fotografen gör urvalet av de bilder som kan godkännas och därmed levereras. ANVÄNDNINGSRÄTT: I priset ingår rätten att använda bilderna för privat bruk. Om bilderna används i sociala medier krävs fotografens samtycke och namnangivelse. Ska bilderna användas i andra sammanhang än privata ska kunden kontakta fotografen för att komma överens om den utökade användningen som kan medföra ytterligare debitering. OTILLÅTEN ANVÄNDNING M.M. Vid otillåten användning, ändring eller bearbetning av bild utgår ersättning motsvarande fotograferingsarvodet eller aktuellt arkivbildspris. På detta tillkommer ett skadestånd motsvarande minst samma belopp, dvs 1001% påslag. 

 

Samtliga priser på hemsidan är satta med hjälp av Svenska Fotografers Förbunds prisguide.

rosabandet.tif
Namnlöst-2.jpg
  • Tumblr Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Flickr Social Ikon